HAFA köksblandare

Köksblandaren skapar ett centrum i rummet och är en viktig detalj i köket. Den ska klara den dagliga användningen i flera år och ska därför inte bara uppfylla kraven för bra kvalietet och vara praktisk i dess användning utan också hålla en hög designnivå. Våra blandare är moderna i sin design men kan också ses som tidlösa i sitt designuttryck med en stil som du aldrig kommer tröttna på. Vi har ett brett sortiment av trendiga och funktionella köksblandare i flera former och färger. Samtliga med vridstopp, diskmaskinsavstängning och andra smarta lösningar för ett funktionellt och modernt kök.

Köksblandare och kranar till köket i krom, svart och mässing

Funktionella och kvalitativa köksblandare

Vi erbjuder ett brett sortiment av modernt designade köksblandare som passar snyggt till övriga VVS-produkter och kranar i ditt hem.

Se alla våra köksblandare

Designade köksblandare i krom, svart och mässing

Vi strävar efter att våra blandare ska uttrycka ett högt designvärde och tillfredställelse hos våra kunder. Vi erbjuder därför ett stort sortiment av modeller och i flera olika färger. Det ska matcha övrig inredning i köket såväl som din personliga smak. Våra köksblandare klarar många år av spolning och diskning, du hittar hela blandarsortimentet här.

 

Välj en köksblandare med strikta former där kranen går i en kantig båge, Stand köksblandare. För dig som önskar ett mer mjukt formspråk har vi tagit fram, Bow köksblandare. Dess välvda U-formade kran ger ett varmt och behagligt inslag till ditt kök. Bow kommer förutom krom och svart även i den trendiga färgen mässing.  

Köksblandare med praktisk dusch

Hafa Verge sticker ut något i sitt formspråk. Den är tvåfärgad i krom och svart, där du kan välja mellan en kran med mer kromade detaljer, Verge krom och svart, mot en där endast munstycket och kranryggen är kromad och resterande är i svart, Verge svart. Dess utformning med sitt löstagbara munstycke gör den praktisk för större diskhoar där du kan rikta strålen dit du önskar. Optimal för dig med stort intresse för matlagning och spenderar mycket tid i köket och då kräver det där lilla extra utav funktion och design.

Se Verge köksblandare här
svart kran för köket Hafa Stand

Trendig svart kran till ditt kök

Trendiga Stand köksblandare av mässing som kommer i två färger; svart och krom. Med diskmaskinsavstängning, 
svängbar pip och vridstopp.

Stand köksblandare
Hafa Köksblandare Bow i mässing och mjuk form

I flera former och färger

Vi presenterar köksblandare i mässingsfärg. Bow köksblanadare finns i färgerna krom, svart och i den eleganta och lyxiga färgen mässing. 

Bow köksblandare
Hafa Verge köksblandare i krom och svart kran

Teknisk blandare i mjuk form

Funktionell kran med en mjuk böjd form och med ett löstagbart munstycke. Finns i två färger. Vridstopp och med eller utan diskmaskinsavstängning. 

Verge köksblandare
köksblandare för snabb montering

Med fokus på funktion och teknik

En köksblandare används varje dag där funktion och dagligt slitage är ett faktum. Vi har designat köksblandare med fokus på teknik och funktionallitet. Ett löstagbart munstycke som ger två sprayfunktioner eller en insats med tåliga, keramiska plattor som garanterar rätt temperatur varje gång. Några av de tekniska detaljer vi tittat på.

vattenbesparande köksblandare som är bra för miljön

Vattenbesparande köksblandare

Våra köksblanader är utvecklade i Sverige med flera funktioner som sparar energi och vatten. Du sparar pengar samtidigt som du gör ett bra miljöval genom att välja en blandare från Hafa. Samtliga av våra köksblandare har funktionen Water Save vilket betyder att det i munstycket finns en vattenbesparande perlator som ger mindre vattenförbrukning men med bibehållen tvättkomfort.

svart blandare för ett trendigt och modern kök

Design hela vägen

Våra blandare är tänkt som ett hjälpmedel i köket där användaren inte endast påminns om dess tekniska lösningar utan också dess vackra formgivning. Den kan ses som ett smycke i köket som vackert dekorerar och sätter en mittpunkt till rummet.

köksblandare och kranar i svart och krom
Kvalitet i minsta detalj

KVALITET I DETALJ

Köksblandarna är tillverkade av noggrant kontrollerad mässing som garanterar att blandarna klarar de stränga krav som finns på den nordiska marknaden.

Easy Mount - för enkel installation

Easy Mount - för enkel installation

Samtliga av våra köksblandare kan enkelt installeras på bänskiva eller tvättställ, helt utan verktyg.

vattenbesparande och bra för miljön

Water Save - vattenbesparande

Våra blandare har en vattenbesparande perlator som gör att du förbrukar mindre vatten med bibehållen komfort. 5,3 l/min vid 3 bar. Luft blandas in i strålen vilket ger bibehållen tvättkomfort samtidigt som mindre vatten krävs för att ge samma tryck i stråle.

pex-slangar

ENKEL OCH SÄKER INSTALLATION

Våra flexibla PEX-slangar är certifierade och förmonterade på våra blandare. Det sparar tid och gör din installation säker.

Hafa Stand köksblandare i svart med handtag
Svensk design

Svensk design

Med stilrena linjer hämtade från den svenska traditionen av estetisk minimalism sätter vi prägeln på våra blandare. Vackra och moderna, nu och sedan.

Nöjd kundgaranti

Nöjd kundgaranti

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp. Vi har därför nöjd kundgaranti för alla våra blandare.

Läs mer
vattenbesparande blandare

Water Save

Vattenbesparande perlator som gör att du förbrukar mindre vatten med bibehållen komfort. 5,3 l/ min vid 3 bar*. Luft blandas in i strålen vilket ger bibehållen tvättkomfort samtidigt som mindre vatten krävs för att ge samma tryck i stråle.

blandare är lätta att montera

Easy Mount

Våra köksblandare har Easy Mount, vilket betyder att blandaren enkelt och smidigt kan monteras på ditt tvättställ eller bänkskiva, helt utan verktyg.

Våra blandare är testade och certifierade av SINTEF

TESTADE OCH CERIFIERADE AV SINTEF

Våra blandare är testade och certifierade av SINTEF. Det är Skandinaviens största och mest ansedda testlaboratorium
för blandare.