HAFA BLANDARE - DESIGNED FOR WATER

När vi utvecklar blandare i Halmstad - Sverige, fokuserar vi på att skapa en produkt som håller i många år. Vi använder material av högsta kvalitet och komponenter som dessutom hjälper oss att spara vatten. Water Save, Cold Start och Eco Move är effektiva funktioner i våra blandare.

Hafa Fine blandare i färgerna mässing, krom och svart

Blandare av hög kvalitet

En tvättställsblandare används dagligen och för oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val. Förutom att den tillför en extra touch i ditt badrum ska den hålla i många år, dag ut och dag in. Tillsammans med vårt mångåriga kunnande vad gäller skandinaviska byggnormer, installationskrav och certifieringar har vi utvecklat nya modeller med ännu spetsigare design och med flera olika funktioner som hjälper dig att spara vatten.

Se alla våra blandare
Blandare som håller

Blandare som håller

Med rätt teknisk kunskap och fokus på hög kvalitet har vi tagit fram blandare med tekniska lösningar som håller länge. Våra blandare tillverkas av noggrant kontrollerad mässing. 

Designade blandare

Designade blandare

Våra designers har skapat unika blandare med form och uttryck som passar våra badrumsmöbler extra bra. Välj mellan svarta, kromfärgade eller någon av våra nyheter i mässing.

BLANDARE MED FOKUS PÅ MILJÖ

BLANDARE MED FOKUS PÅ MILJÖ

Våra blandare är utvecklade i Sverige för de hårda krav som finns på marknaden. Nya modeller i spetsigare design och med flera funktioner som sparar vatten och energi.

RÄTT TEKNIK FÖR MILJÖN

Vi vet vad som gäller för skandinaviska byggnormer, installationskrav och certifieringar och utvecklar våra blandare efter dem, dessutom med flera olika funktioner som hjälper dig att spara vatten.

Water Save

Water Save

Våra blandare har en vattenbesparande perlator som gör att du förbrukar mindre vatten med bibehållen komfort. 5,3 l/min vid 3 bar. Luft blandas in i strålen vilket ger bibehållen tvättkomfort samtidigt som mindre vatten krävs för att ge samma tryck i stråle.

ENKEL OCH SÄKER INSTALLATION

ENKEL OCH SÄKER INSTALLATION

Våra flexibla PEX-slangar är certifierade och förmonterade på våra blandare. Det sparar tid och gör din installation säker.

Kvalitet i minsta detalj

KVALITET I MINSTA DETALJ

Blandarna tillverkas av noggrant kontrollerad mässing som garanterar att blandarna klarar de stränga krav som finns på den nordiska marknaden.

Easy Mount

Easy Mount

Nyheterna Fine, Shape, Slim och Go tvättställslbandare fixeras enkelt utan verktyg på ditt handfat.

VÅR MILJÖVÄNLIGASTE BLANDARE

VÅR MILJÖVÄNLIGASTE BLANDARE

Blandare Mix Lean Eco med både attytyd och miljösmart Eco Move där vattenflödet regleras i två steg vid öppning av handtaget.
 

Se Mix Lean Eco blandare
Hafa Blandare Fine

NYA BLANDARE I FLERA FÄRGER

Vi utökar vårt sortiment med flera blandare i mässingfärg och svartkrom. Du kan dessutom få matchande bottenventil, överfyllnadsring och handtag i samma färg.

Se alla våra blandare här
Hafa Fine hög blandare mässing

Brett sortiment av höga blandare

Skapa din egen stil med någon av våra  höga blandare, passar bra till vårt fristående porslin. Finns i färgerna krom, svart, svartkrom och mässing.
 

Se våra höga blandare här
Svensk design

Svensk design

Med stilrena linjer hämtade från den svenska traditionen av estetisk minimalism sätter vi prägeln på våra blandare. Vackra och moderna, nu och sedan.

Nöjd kundgaranti

Nöjd kundgaranti

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp. Vi har därför nöjd kundgaranti för alla våra blandare.

Läs mer
Water Save

Water Save

Vattenbesparande perlator som gör att du förbrukarmindre vatten med bibehållen komfort. 5,3 l/ min vid 3 bar*. Luft blandas in i strålen vilket ger bibehållen tvättkomfort samtidigt som mindre vatten krävs för att ge samma tryck i stråle.

Easy Mount

Easy Mount

Utvalda blandare i vårt sortiment har Easy Mount dessa fixeras enkelt på ditt tvättställ helt utan verktyg.

Cold Start

Cold Start

När du öppnar kranen med spaken i rakt startläge kommer det endast kallvatten och inte blandat med varmt. Det bidrar till att minska vattenförbrukningen och du sparar därmed energi.

Våra blandare är testade och certifierade av SINTEF

TESTADE OCH CERIFIERADE AV SINTEF

Våra blandare är testade och certifierade av SINTEF. Det är Skandinaviens största och mest ansedda testlaboratorium
för blandare.

Eco Move

Eco Move

Vattenflödet regleras i två steg och har ett maxflöde på 5,3 l/min vid 3 bar. I startläget 4,1 l/min.

Vi har blandare typgodkända av RISE

TYPGODKÄNDA BLANDARE

Vi har blandare typgodkända av RISE, fd Statens Proviningsanstalt (SP)