VÄGGSKÅP STORE GRACE SOFTCLOSE GRÅ
VÄGGSKÅP STORE GRACE SOFTCLOSE GRÅ

VÄGGSKÅP STORE GRACE SOFTCLOSE GRÅ

3.890,00 kr
Hafa Grace är badrumsmöbler med vackert profilerade fronter utformade för att passa i såväl ett lantligt som ett modernt badrum i skandinavisk stil. Ett grunt väggskåp med två flyttbara glashyllor och en mjukstängande dörr som kan monteras till höger eller vänster. Kan t.ex placeras ovanför toalettstolen som ofta är ett outnyttjat utrymme. Grace väggskåp finns i tre matta kulörer - vitt, grått och antracit.

Färg

Bredd

  • Hafa ger dig 25 års garanti på alla möbler samt IglooPro dusch
  • Hafa arbetar hela tiden långsiktigt med att skapa framtidens badrum med rätt design, funktion och en kvalitet vi sätter vårt namn på
  • Byggvarubedömd Accepterad
Artikelkoder
NOBB: 60011862
RSK:
EAN: 7330027146027
Produktmått och -vikt
Bredd (mm): 300
Djup (mm): 147
Höjd (mm): 700
Nettovikt (kg): 9
Material och ytbehandling
Huvudsakligt material: Fukttrög MDF, Fukttrög spånskiva
Material front: Fukttrög MDF
Material stomme: Fukttrög spånskiva
Ytfinish: Matt
Färg: Grå
Standarder och klassificeringar
ETIM: EC010013
BVB id: 178063
Förpackningsmått och -vikt
Förp. höjd (m): 0,750
Förp. bredd (m): 0,360
Förp. längd (m): 0,195
Bruttovikt (kg): 12,300
Övrigt
Typ av upphängning: Justerbara upphängningsbeslag med väggskena
Öppningsmekanism: Mjukstängande
För att din möbel ska hålla sig i gott skick länge är det viktigt att du tar hand om den. Våra möbler är tillverkade i material som har god fuktbeständighet men ska ändå inte utsättas för vatten i stor utsträckning. Torka alltid bort vatten som hamnar på möbeln. Rengöring av våra möbler sker enklast med en fuktig trasa med eventuellt lite vanligt miljövänligt rengöringsmedel. Du ska undvika rengöringsmedel och produkter som innehåller slipmedel, syror, ammoniak, aceton eller andra kemikalier (såsom skurpulver, hårspray, hårfärg, bleknings-, hårborttagnings- och nagellackborttagningsmedel etc.). Skulle något av ovanstående hamna på möbeln bör detta omedelbart tas bort för att undvika skador. Undvik vassa verktyg i närheten av möbeln som kan skada ytskiktet.

Tillbehör

Art nr: 1267265