Badrumsmöbler

Badrumsmöblerna sätter stilen för hela badrummet. I vårt sortiment kan du välja mellan sju serier. Olika i sina uttryck och design men med samma höga kvalitet, bra förvaringsmöjligheter och smarta funktioner, oavsett val av badrumsmöbel.

Speglar och spegelskåp

SPEGLAR, SPEGLSKÅP & FÖRVARING

I vårt stora utbud av speglar och förvaring hittar du badrumsskåp som rymmer överraskande mycket saker. Här finns också små speglar och stora speglar, med inbyggd belysning eller utan, samt spegelhyllor med plats för det allra viktigaste.

Se alla våra badrumsskåp & speglar här
Hafa Shape badrumsmöbel

HAFA SHAPE - PERSONLIGT FORMBAR

Hafa Shape är badrumsmöbeln för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad design i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. 

Läs mer om Shape badrumsmöbler
HAFA SUN - TIDLÖS NORDISK DESIGN

HAFA SUN - TIDLÖS NORDISK DESIGN

Nästa generation av Hafa Sun är här, nu med nya fina färger, rymligare lådor och skåp och ännu fler kombinationsmöjligheter. Vi har också lagt lite extra omsorg på detaljerna så som inredning i bambu och matta i de mjukstängande lådorna. 

Läs mer om Sun badrumsmöbler
Hafa Eden badrumsmöbel 600 med bänkskiva i ek och fristående handfat

HAFA EDEN - KLASSISK DESIGN MED KARAKTÄR

Hafa Eden är en badrumsmöbel i klassisk design med personlig karaktär. Designern Therese Samuelsson har skapat fina materialmöten, moderna detaljer och klassiska linjer inspirerad från både dåtid och nutid. Inspireras av Eden.

Läs mer om Eden badrumsmöbler

HAFA EDGE - DESIGN OCH KVALITETSUTTRYCK

Med Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen.

Läs mer om Edge badrumsmöbler
Hafa Go badrumsmöbel med spegelskåp och högskåp

HAFA GO - STILREN MÖBEL MED GENERÖS DESIGN

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel med sammetsmatt finish som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Go finns i flera bredder, har generös förvaring och fungerar lika bra i det lilla som i det stora badrummet.

Läs mer om Go badrumsmöbler
Hafa Life Badrumsmöbel med spegelskåp

HAFA LIFE - FÖR PERSONLIG STIL

Hafa Life är som livet, fullt av möjligheter. Vår designer Therese Samuelsson har designat flera alternativa lådfronter, välj den lådfront och färg som passar dig.

Läs mer om Life badrumsmöbler
Neat badrumsmöbel med lådor

HAFA NEAT - BADRUMSMÖBEL PÅ LITEN YTA

Hafa Neat är möbeln för det lilla badrummet eller gästtoaletten. Välj mellan lucka eller lådor, bägge mjukstängande. De smarta förvarings- och helkroppsspeglarna har hyllor som nås från två håll och rymmer förvånansvärt mycket.

Läs mer om Neat badrumsmöbler

Våga välj en vit badrumsmöbel

Vita och ljusa färger gör att badrummet upplevs större än vad det egentligen är, släpper in ljus och skapar vackra ljusreflektioner och passar bra till dig med ett litet badrum. Inreda med vita badrumsmöbler och vit inredning betyder inte att det är tråkigt utan snarare att man gjort ett medvetet inredningsval att få in ljusa färger och blanda vitt med varma toner. Våga inred i vitt.

En badrumsmöbel som Hafa Shape och tvättställsblandare Design tillsammans med handdukstorken Original. Allt i vitt, vitt, vitt. Passar perfekt med Hafa Store. En rund spegel som ger ett varmt ljus. Touchfunktion med minne som kommer ihåg senast inställning vid av/på.

Se badrumsmöbel Shape

Hafa Shape badrumsmöbel vit