BADRUMSINSPIRATION

Här har vi samlat material och bilder för dig att ta del av när du letar badrumsinspiration till just ditt badrum. Ett badrum ska man trivas i och man ska välja med hjärtat men även tänka praktiskt. I Hafa Colour concept, ett koncept där allt är utvecklat för att passa ihop i badrummet, hittar du massor av snygg badrumsinredning och inspiration. Vi har även produkter för det uppkopplade hemmet som kan integreras med din smarta assistent hemma. Hos oss hittar du alltid massor av inspiration.

LANTLIGA BADRUM

Här har vi samlat badrumsinspiration för lantliga moderna badrum oavsett om du renoverar eller bygger nytt badrum. Hafa har ett stort utbud av badrumsmöbler och badrumsinredning i modern lantlig stil och med vår senaste nyhet Hafa Grace tar vi stilen för lantliga badrum in i nutid med stilren och tidlöst vacker design.

Läs mer om lantliga badrum

HAFA COLOUR CONCEPT - ETT UNIKT KONCEPT SOM INSPIRERAR

För att inspirera och hjälpa dig att göra badrummet mer personligt, har vi tagit Hafa Color Concept där allt är skickligt designat för att passa ihop och kan kombineras. Hafa Color Concept innehåller vackra och unika produkter med allt från handfat, bänkskivor och handtag till blandare, dusch och takdusch.

Lär mer om Colour Concept

SMART BADRUM I FRAMTIDENS HEM

Idag finns många produkter på marknaden som gör ditt hem smart, men ett badrum är en speciell miljö som ställer högre krav på produkten än i andra delar av hemmet. Hafa Smart spegel är inte bara en smart produkt som kan kommunicera med din smarta assistent eller mobil, den klarar även av de hårda kraven i en badrumsmiljö med klassning IP44.

Läs mer om smart badrum

DITT NYA BADRUM

Hur drömmer du om att inreda ditt badrum? Vi på Hafa vill inspirera och hålla dig uppdaterad kring trender i vår bransch och lyfta fram nyheter till ditt badrum. Hafa är en komplett badrumsleverantör som erbjuder ett brett sortiment av badrumsmöbler till ditt badrum. Hög kvalitet, svensk design och teknisk innovation genomsyrar Hafas badrumssortiment. Hos oss kan du hitta badrumsmöbler med smarta och praktiska lösningar, både till det lilla och stora badrummet. 

Läs mer om ditt nya badrum