BADRUMSINSPIRATION

Här har vi samlat inspiration till ditt badrum så att du kan hitta olika stilar och badrumsprodukter. Ett badrum ska man trivas i. Därför utvecklar vi ständigt våra produkter med moderna funktioner som ger dig en skönare upplevelse, här kan du se några av dem.

Hafa Igloo Pro duschar

I vårt breda sortiment av IglooPro™ duschar hittar du rätt duschlösning oavsett badrum. Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design. Nu finns även våra modeller IglooPro Round och Corner duschhörna med profiler och handtag i svartlackerade aluminium.

Läs mer om IglooPro duschlösningar

Badrumsmöbler

Badrumsmöblerna sätter stilen för hela badrummet. I vårt sortiment kan du välja mellan sju serier. Olika i sina uttryck och design men med samma höga kvalitet, bra förvaringsmöjligheter och smarta funktioner, oavsett val av badrumsmöbel.

HAFA SHAPE - PERSONLIGT FORMBAR

Hafa Shape är badrumsmöbeln för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad design i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. 

Läs mer om Shape badrumsmöbler

HAFA SUN - TIDLÖS NORDISK DESIGN

Nästa generation av Hafa Sun är här, nu med nya fina färger, rymligare lådor och skåp och ännu fler kombinationsmöjligheter. Vi har också lagt lite extra omsorg på detaljerna så som inredning i bambu och matta i de mjukstängande lådorna. 

Läs mer om Sun badrumsmöbler

HAFA EDEN - KLASSISK DESIGN MED KARAKTÄR

Hafa Eden är en badrumsmöbel i klassisk design med personlig karaktär. Designern Therese Samuelsson har skapat fina materialmöten, moderna detaljer och klassiska linjer inspirerad från både dåtid och nutid. Inspireras av Eden.

Läs mer om Eden badrumsmöbler

HAFA EDGE - DESIGN OCH KVALITETSUTTRYCK

Med Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen.

Läs mer om Edge badrumsmöbler

HAFA GO - STILREN MÖBEL MED GENERÖS DESIGN

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel med sammetsmatt finish som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Go finns i flera bredder, har generös förvaring och fungerar lika bra i det lilla som i det stora badrummet.

Läs mer om Go badrumsmöbler

HAFA LIFE - FÖR PERSONLIG STIL

Hafa Life är som livet, fullt av möjligheter. Vår designer Therese Samuelsson har designat flera alternativa lådfronter, välj den lådfront och färg som passar dig.

Läs mer om Life badrumsmöbler

HAFA NEAT - BADRUMSMÖBEL PÅ LITEN YTA

Hafa Neat är möbeln för det lilla badrummet eller gästtoaletten. Välj mellan lucka eller lådor, bägge mjukstängande. De smarta förvarings- och helkroppsspeglarna har hyllor som nås från två håll och rymmer förvånansvärt mycket.

Läs mer om Neat badrumsmöbler

NYA BLANDARE MED SMARTA FUNKTIONER

Tillsammans med vårt mångåriga kunnande vad gäller skandinaviska byggnormer, installationskrav och certifiering tar vi nu nästa steg och gör stora delar av vårt blandarsortiment miljövänligt. Water Save sparar vatten, utan kompromiss på komfort.

Läs mer om våra blandare här

TAKDUSCHAR

En takdusch tillför så mycket för din totala duschupplevelse. Härligt strilande vattenflöde som sköljer över dig varje gång du tar en dusch.  Dessutom utgör den ett fint blickfång i ditt badrum. Nytt för i år är Hafa Mix Slim som har extra tunt duschhuvud av rostfritt stål. Finns i krom och elegant matt svart. Alla våra takduschar har nu också vattenbesparande Water Save funktion - smart för dig och smart för miljön.

Se våra takduschar här

HANDDUKSTORK

En handdukstork är vardagslyx när den är som bäst. Att svepa in sig i en riktigt varm och skön handduk är något alla borde unna sig. Vi har handdukstorkar i olika design, färger och storlekar. För vattenburen värme och/eller med elpatron, välj det som passar dig bäst

Läs mer om våra handdukstorkar här

BREEZE DUSCHKABIN

Vår stora nyhet heter Hafa Breeze och är en elegant duschkabin med härligt stora glasytor och få profiler som ger ett luftigt intryck och gör den lätt att hålla ren. Bakväggarna är frostade och döljer därmed eventuella rör. Den är lätt att installera och passar även mindre utrymmen.

Läs mer om Breeze duschkabiner här

Våga välj en vit badrumsmöbel

Vita och ljusa färger gör att badrummet upplevs större än vad det egentligen är, släpper in ljus och skapar vackra ljusreflektioner och passar bra till dig med ett litet badrum. Inreda med vita badrumsmöbler och vit inredning betyder inte att det är tråkigt utan snarare att man gjort ett medvetet inredningsval att få in ljusa färger och blanda vitt med varma toner. Våga inred i vitt.

En badrumsmöbel som Hafa Shape och tvättställsblandare Design tillsammans med handdukstorken Original. Allt i vitt, vitt, vitt. Passar perfekt med Hafa Store. En rund spegel som ger ett varmt ljus. Touchfunktion med minne som kommer ihåg senast inställning vid av/på.

Se badrumsmöbel Shape